Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Zapowiedz: LeagueSharp 6.8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich z mpc !

Jak wczoraj wspomniałem pracuje nad rozszyfrowaniem LeagueSharp do użytku w formie obejścia Auth.Niestety przez cala noc mój sposób okazał się być błędny, nie oznacza to jednak

ze zrezygnowałem tylko ze będę potrzebować stworzyć serwer autoryzacji a co za tym idzie GenAuth ( tak go nazwałem ). Kazda aktualizacja Core ze strony producenta będzie skutkować bugsplatem/no inject/auth_failed prawdopodobnie.Na pewno sam pracować nad tym nie będę i muszę poprosić swojego starszego znajomego o pomoc przy tym.

Jest to tylko zapowiedz tego co będzie nie obiecuje ze się uda , lecz będę próbować zrobić coś z tym fantem.Wszystko jest możliwe, jeżeli tego się chce a ja mam bardzo duże chęci.

[ Dlaczego wzielem się za ten projekt? ]

Dlatego,ze sam w wolnym czasie lubię dominować nad przeciwnikami zyskując przy tym lepsza rozrywkę niszcząc grę innym ( przepraszam , takie zycie ). Nie lubię płacić za BanSharpa

( nie pytajcie - każdy na tym traci ).

Chce na pewno uzyskać satysfakcje ze MI sie to UDA. Jestem wstanie to zrobić.

[ Co będę potrzebować? ]

Na razie rekrutacja do grupy będzie wstrzymana dopóki GenSharp nie będzie działać na zasadzie fałszywej autoryzacji (GenAuth)potrzebuje tylko ekipy wspierająca mnie duchowo i dająca mi cierpliwość do działania i motywacje.

[ Kiedy możliwe jest wyjście GenSharp'a ? ]

miedzy patchem 6.8 a 7.0 ( ile takowy będzie ).

[ Wspominki o nulledzie & whitey ]

Nulled nigdy nie będzie wspomagać więcej Crack'a BanSharpa.Kazda wzmianka o wspomnieniu czy kiedyś będzie itp rezultatem jest permban.Nulled jak dla mnie jest teraz slaby, początki nulled były okey.

Whitey.pl wspomniałem tam i przybliżyłem fakt ze stuff całej tej strony to choroba kłamstw łakoma na $$. Gdy uświadomiłem o tym ludziom w przeciągu 20 minut dostałem permban a strona wyłączona w ciagu 2dni z głupimi wytłumaczeniami a ostatecznie padła jakoś wczoraj ( nie opłacone ) zwinęli kasę i tak jak ich widzieliście tak ich już nie zobaczycie (brawo dla naiwnych ludzi inwestujących w ciemno ).

Ja nie potrzebuje zadnych dotacji czy innych typu syfu płacenia. Robie to dla siebie i rozwinięcia swoich umiejętności oraz dla was!

[ Co zrobię gdy się uda ? ]

Będę rozwijać własna stronę , będę poszerzać swoje umiejętności a następnie zajmę się portowaniem skryptów z LeagueSharp do elobuddy prywatnie.

Wybaczcie z tego względu ze EloBuddy ma naprawde dobry ( HUMANIZER ), który jest wbudowany w strukturę oprogramowania.

W Czerwcu / Lipcu - Znany Pleableaks.com wróci do życia :)

ATM:

Przepraszam za brak polskich znaków , ale pracuje w [ ENG ] - przyzwyczajenie ! To co dalo sie poprawic myszka zrobione.

GenSharp na ten moment jest OUTDATED 6.7-6.8 !

Kazdy krok buduje nowy początek , a nowy początek zaczyna się od dziś !

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Życzyłbym powodzenia, ale nic tutaj nie przedstawiłeś, co mogłoby udowadniać, że rzeczywiście nad tym pracujesz.

Opublikowano

Życzyłbym powodzenia, ale nic tutaj nie przedstawiłeś, co mogłoby udowadniać, że rzeczywiście nad tym pracujesz.

Nie, tak sobie poprostu z nudow napisal. 

Wole zaplacic, no ale powodzenia.

Opublikowano

Nie widzę sensu w crackowaniu czegoś za co jest 100% ban. Serio, straciłem dość kont na tym syfie. Na BoLu cisnąłem 2 lata bez bana, a na EB od początku - też brak bana.

Opublikowano

Nie widzę sensu w crackowaniu czegoś za co jest 100% ban. Serio, straciłem dość kont na tym syfie. Na BoLu cisnąłem 2 lata bez bana, a na EB od początku - też brak bana.

Od tego sa scrakowane konta za pomoca SentryMBA i BrutalForce :)

Opublikowano

No ja nie mam takiego szczęścia, bo same zweryfikowane a wolałbym grać na koncie z którego nikt mnie nie wyloguje :makka:

Opublikowano

brutalforce? a co to

Navcio_eune_77_3.png

Opublikowano

Dalej słuchaj zjebów z nulleda, którzy dostają kaskę od Jodusa za niewypuszczenie cracka na światło dzienne :D

Opublikowano

No cóż, życzę powodzenia. Ale wątpię że ci się uda, bo to tego potrzebna jest duża wiedza na temat assemblera (nie wiem na jakim poziomie jest twoja wiedza) ale analiza kodu jest nieziemsko trudna :/, a core l$ jest dość dobrze zaszyfrowana no ale spróbować nie zaszkodzi ;) Powodzenia raz jeszcze.

Opublikowano

Witam wszystkich z mpc !

Jak wczoraj wspomniałem pracuje nad rozszyfrowaniem LeagueSharp do użytku w formie obejścia Auth.Niestety przez cala noc mój sposób okazał się być błędny, nie oznacza to jednak

ze zrezygnowałem tylko ze będę potrzebować stworzyć serwer autoryzacji a co za tym idzie GenAuth ( tak go nazwałem ). Kazda aktualizacja Core ze strony producenta będzie skutkować bugsplatem/no inject/auth_failed prawdopodobnie.Na pewno sam pracować nad tym nie będę i muszę poprosić swojego starszego znajomego o pomoc przy tym.

Jest to tylko zapowiedz tego co będzie nie obiecuje ze się uda , lecz będę próbować zrobić coś z tym fantem.Wszystko jest możliwe, jeżeli tego się chce a ja mam bardzo duże chęci.

[ Dlaczego wzielem się za ten projekt? ]

Dlatego,ze sam w wolnym czasie lubię dominować nad przeciwnikami zyskując przy tym lepsza rozrywkę niszcząc grę innym ( przepraszam , takie zycie ). Nie lubię płacić za BanSharpa

( nie pytajcie - każdy na tym traci ).

Chce na pewno uzyskać satysfakcje ze MI sie to UDA. Jestem wstanie to zrobić.

[ Co będę potrzebować? ]

Na razie rekrutacja do grupy będzie wstrzymana dopóki GenSharp nie będzie działać na zasadzie fałszywej autoryzacji (GenAuth)potrzebuje tylko ekipy wspierająca mnie duchowo i dająca mi cierpliwość do działania i motywacje.

[ Kiedy możliwe jest wyjście GenSharp'a ? ]

miedzy patchem 6.8 a 7.0 ( ile takowy będzie ).

[ Wspominki o nulledzie & whitey ]

Nulled nigdy nie będzie wspomagać więcej Crack'a BanSharpa.Kazda wzmianka o wspomnieniu czy kiedyś będzie itp rezultatem jest permban.Nulled jak dla mnie jest teraz slaby, początki nulled były okey.

Whitey.pl wspomniałem tam i przybliżyłem fakt ze stuff całej tej strony to choroba kłamstw łakoma na $$. Gdy uświadomiłem o tym ludziom w przeciągu 20 minut dostałem permban a strona wyłączona w ciagu 2dni z głupimi wytłumaczeniami a ostatecznie padła jakoś wczoraj ( nie opłacone ) zwinęli kasę i tak jak ich widzieliście tak ich już nie zobaczycie (brawo dla naiwnych ludzi inwestujących w ciemno ).

Ja nie potrzebuje zadnych dotacji czy innych typu syfu płacenia. Robie to dla siebie i rozwinięcia swoich umiejętności oraz dla was!

[ Co zrobię gdy się uda ? ]

Będę rozwijać własna stronę , będę poszerzać swoje umiejętności a następnie zajmę się portowaniem skryptów z LeagueSharp do elobuddy prywatnie.

Wybaczcie z tego względu ze EloBuddy ma naprawde dobry ( HUMANIZER ), który jest wbudowany w strukturę oprogramowania.

W Czerwcu / Lipcu - Znany Pleableaks.com wróci do życia :)

ATM:

Przepraszam za brak polskich znaków , ale pracuje w [ ENG ] - przyzwyczajenie ! To co dalo sie poprawic myszka zrobione.

GenSharp na ten moment jest OUTDATED 6.7-6.8 !

Kazdy krok buduje nowy początek , a nowy początek zaczyna się od dziś !

Panie nie oczerniaj mnie tu pan.

Gówno wiesz a piszesz drugie, btw whitey stoi i ma się dobrze ;)

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Panie nie oczerniaj mnie tu pan.

Gówno wiesz a piszesz drugie, btw whitey stoi i ma się dobrze ;)

Gdzie je whitey bo wyskakuje jedynie error ? A na powiązanej stronie fragezaichen jeden temat: http://www.fragezeichen.website/index.php?/topic/1-cryptex-is-a-lier/

EloBuddy raczej będzie non stop darmowy w przeciwnym razie strzeliliby sobie w kolano biorąc pod uwagę przewagę l$, bol. No chyba że byłaby jakaś promocja. Miałem wrzucić dopracowanego pod każdym względem Ryze do elobuddy, 30+ kills na rankedach z logiką do 40+ różnych combo począwszy od 1 stack combo (z < 10 możliwości combo) w zależności od czasu do spella itd. bez delayi w pasywce, logika aa -> sprawdza kolizję jak jest i Q aktywne to można atakować itd. Zrobiłem już nawet draws z czasami do spelli,pasywki, koniec stacku, jakiecombo jest możliwe itd. Projekt usunąłem bo mi się znudziło robienie statów 30+ i ciągle wygrywanie :) dodam też że projekt miał humanizera -> delaye randomowe pomiędzy spellami aż do 0.5sec.

Danie im takich dobrych skryptów to tak jakby być ich dziw....ką ty nie masz nic a oni z czasem będą na tym trzepać hajs. Bye bye elobuddy.

Opublikowano

Im więcej tym lepiej

Tu już jakiś Polak zrobił -> http://mmoct.eu/l-leaguesharp/80625-leaguesharp-crack-6-7-hortex.html

Podejrzewam że wiele innych ludzi zrobiło cracka z tym że jest to na obcojęzycznych stronach.

Kurcze sam mam chęć żeby się za to wziąć i stworzyć cracka -> choć w życiu żadnego nie stworzyłem :) Czy autor tematu mógłby mi napisać jak długo już się tym zajmuje ? Czy potrzeba dużej wiedzy czy raczej więcej szczęścia i inteligencji.

Opublikowano

popcorn_yes.gif

Powodzenia. XDD

super Paweł, daj mu też szansę nie miej się za najlepszego.

@topic

jesteś takim lowballerem ze crackme mistake bys nie cracknal a co dopiero leaguesharp, ja p******e.

piszesz do "topic" autora tematu ? Z jednej strony piszesz daj mu szansę a z drugiej takie bezpodstawne oskarżenia ? Świat byłby lepszy gdyby każdy dzielił się wiedzą a nie się wywyższał bo już ją posiadł. Marcoly nie pisz z taką wyniosłością, daj konkretny link, wiedzę a nie zlepek słów z których nic nie wynika. To jest taki paradoks: a ty mar173 to byś tylko chciał brać, jesteś cebulakiem itd. otóż ja mówię że to nie działa w ten sposób -> ty przekazujesz wiedzę drugiemu a ten drugi nie że bierze ale z czasem sam będzie dawał -> taka równowaga w przyrodzie -> no chyba że każdy człowiek dalej będzie się odnosił z pogardą do innych - EGO.

Opublikowano

popcorn_yes.gif

Powodzenia. XDD

@topic

jesteś takim lowballerem ze crackme mistake bys nie cracknal a co dopiero leaguesharp, ja p******e.

piszesz do "topic" autora tematu ? Z jednej strony piszesz daj mu szansę a z drugiej takie bezpodstawne oskarżenia ? Świat byłby lepszy gdyby każdy dzielił się wiedzą a nie się wywyższał bo już ją posiadł. Marcoly nie pisz z taką wyniosłością, daj konkretny link, wiedzę a nie zlepek słów z których nic nie wynika. To jest taki paradoks: a ty mar173 to byś tylko chciał brać, jesteś cebulakiem itd. otóż ja mówię że to nie działa w ten sposób -> ty przekazujesz wiedzę drugiemu a ten drugi nie że bierze ale z czasem sam będzie dawał -> taka równowaga w przyrodzie -> no chyba że każdy człowiek dalej będzie się odnosił z pogardą do innych - EGO.

0x22 wstawił na nulleda już rok temu

wiedze? czemu mialbym dawac cos komus kogo nie znam?

Opublikowano

popcorn_yes.gif

Powodzenia. XDD

@topic

0x22 wstawił na nulleda już rok temu

wiedze? czemu mialbym dawac cos komus kogo nie znam?

MArcoly jak to jest być moderatorem największego gówna na świecie Czyt. EloBuddy i jeszcze się tym chwalić xD?

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...